keyifli bir gün



Bugün biz 5 arkadaş resim atölyemizin sezon kapanışını kutlamak için her yıl yaptığımız gibi birlikte bir program düzenledik.
Saat 11 sıralarında İstinyepark da buluştuk ve tabiiki biraz alışveriş yaptık. 12.30 sıralarında Yeniköy'e indik. Deniz kenarında adını hatırlayamadığım bir spor klübünün çay bahçesine oturduk. Çay bahçesi diyorum ama çok güzel kahvaltıları var. Çok güzel menemen yapıyorlar. Biz öğlen yemeği planladığımız için baktık herkes balık yiyor) balık yemek ıstedik. Bu ara taze taze istavrit çıkıyormuş,biz de istavrit tava ile roka salatası yedik. Bahçede devamlı turlayan bir garson sıcak sıcaklokma tatlısı gezdiriyor. Gözümüz de bir taraftan hep orada. Yemeğimizi bitirir bitirmez aramızda konuştuk ve herkese birer tane olmak üzere bir kase istedik ama kimse sözünde durmadı; bugün kutlama yapıyoruz,bir porsiyon daha yiyelim dedik ve iki porsiyon daha yedik. Şahaneydi.
Biz artık çaylarımızı içerken bahçe tıklım tıklım oldu. Bu defa da bir garson tepsi ile simitten yapılmış tost servis etmeye başladı. Biz artık hesabı ödeyip kalkmaya karar verdik ve kararımızı uyguladık. İstanbul'da özellikle bahar çok güzel.

Yorum Gönder